Bölcsitől az iskoláig

budai zöldövezetben

Szeptembertől szabad férőhelyekkel rendelkezünk, a beiratkozás elkezdődött. Amennyiben bölcsit keres gyermekének, kérjük e-mailben jelentkezzen, vagy jöjjön el Nyílt napunkra!

Nyílt napjainkon, vagy időpontegyeztetést követően ismerhetjük meg egymást. Várjuk jelentkezését!  info@hilltoptanoda.hu   06-30-895-5395
A Hill-top Tanodába folyamatos a felvétel, év közben is lehet jelentkezni az üres férőhelyekre. Az ismerkedés egy személyes találkozóval kezdődik, amikor az érdeklődő ellátogat hozzánk, felteszi kérdéseit, tájékozódik nevelési elveinkről, bepillantást nyer életünkbe. Nyílt napjainkra a gyermekét is elhozhatja, megfigyelheti, hogy érzi magát nálunk a kicsi. Kölcsönös szimpátia esetén beszélgetünk a férőhelyekről és az ellátás lehetőségeiről (5 egész nap, 3 fél nap stb.) valamint a család igényeiről. A gyermekfelügyelet ára az ellátás napjainak számától függ.
Egyes cégek, nagyvállalatok támogatják a gyermek magánbölcsődében és -óvodában való elhelyezését, különösen akkor, ha az édesanya azért nem tud vissza menni dolgozni, mert gyermekét helyhiány miatt nem vették fel a körzetes intézménybe. Adómentes juttatás: a bölcsődei és már az óvodai ellátás is finanszírozható a Cafeteria keretein belül. Érdemes rákérdezni a munkáltatónál, hogy jár-e ilyen juttatás a munkavállalónak.
A találkozás(ok) során a szülők megismerik a nevelőket, a Napirendet, s ha a család a Hill-top Tanodát választja a gyermek számára, megkezdődik a beiratkozás folyamata a szerződéskötéssel, s a gyermekre vonatkozó adatok adminisztrálásával. Az egyéni igényeket figyelembe vesszük, a fokozatos beszoktatást támogatjuk.

Várjuk jelentkezését!  info@hilltoptanoda.hu   06-30-895-5395