Bölcsitől az iskoláig

budai zöldövezetben

Nevelési elvek: A Hill-top nem csupán gyermekfelügyelet: elsődlegesnek tartjuk a kisgyermekek és szüleik támogatását a közösségbe lépés folyamatában, mely az anyukák munkába állását is segíti. Ezért barátságos környezetben, differenciált bánásmóddal foglalkozunk a hozzánk érkező gyerekekkel, beszoktató csoportot működtetünk. A szülőkkel, családdal történő együttműködésnek fontos szerepe van, a folyamatos kommunikáció a gyermek fejlődését szolgálja. Figyelmet fordítunk a kicsik személyiségének kibontakoztatására, miközben fontosnak tartjuk az önállóságra nevelést is.

Programok: A szabad játéknak nagy jelentőséget tulajdonítunk, ugyanakkor minden héten változatos tevékenységeket kínálunk a gyermekeknek. A Hill-topban a környezettudatosságra nevelést, az egészséges táplálkozást, a mozgásfejlesztést, az anyanyelvi fejlesztést és az angol, mint idegen nyelv játékos oktatását tartjuk elsődlegesnek, de természetesen kézműves foglalkozás, körjátékok, mondókák, dalok, mindennapos meseolvasás, kirándulások és sok-sok szabad játék jellemzi programunkat. Tankertünk és tornatermünk változatos fejlesztő tevékenységekhez biztosít helyszínt.

Étkezés: Napi négyszeri étkezést biztosítunk a gyermekeknek, friss gyümölcsöt, zöldséget minden nap kapnak. A nyári hónapokban a kertben szüretelt gyümölcsökből, zöldségekből és gyógynövényekből is kóstolgatunk. A téli időszakban megfázás elleni gyógyteákat is iszunk.
Ételallergiás gyermekeket is szívesen látunk! A szülő kérésére lehetőséget biztosítunk arra, hogy a gyermek speciális étrendje esetén otthonról hozzák az ételt.

Nyitva tartás, árak: Nyáron két hónap szünetet tartunk, júliusban és augusztusban zárva vagyunk. Reggel 8.00 órától délután 16.30 óráig biztosítunk gyermekfelügyeletet. Lehetőség van az egész napot nálunk tölteni, de heti-1-2 napra vagy fél napra is be lehet iratkozni a szabad helyekre. Az árak a nálunk töltött idő függvényében változnak. Az árlistát személyes találkozáskor, a helyszín megismerése után adjuk át. Személyes találkozásra Nyílt napjainkon, vagy Zenebölcsi programunkon kerülhet sor. Cafeteria: a munkáltatók cafeteria-elemként, adómentesen adhatják munkavállalóiknak az óvodai és bölcsődei ellátást.

Működési engedély: Korábban családi napköziként működtünk, a jogszabályok változása után, 2017. január 1-től a "napközbeni gyermekfelügyelet" kategóriába tartozunk. Az üzemeltetéshez szükséges engedélyekkel rendelkezünk, a szakhatóságok ellenőrzése mellett működünk. A korosztály sajátosságainak megfelelő, biztonságos, nívós környezetben fogadjuk a gyermekeket. A szakhatóságok által jóváhagyott Házirendünk, Napirendünk és Szakmai programunk a helyszínen megtekinthető.

Várjuk jelentkezését!    info@hilltoptanoda.hu    06-30-895-5395