Bölcsitől az iskoláig

budai zöldövezetben

2 napos bölcsi: énidő a szülőnek, közösség a kicsinek. Érdeklődjön a lehetőségekről!

A Hill-top Tanoda és Gyermekfelügyelet várja az 1-6 éves gyermekeket rendszeresen vagy időszakosan, egész napra vagy fél napra. Minden nevelési évben egy vegyes korosztályú csoportot indítunk. Környezeti nevelés, mozgásfejlesztés, zenebölcsi, magyar-angol nyelvi program színesíti a nálunk töltött időt. Budán, a Széchenyi-hegy tetején, gyönyörű környezetben, igényesen berendezett villaépületben fogadjuk a gyermekeket.

A napközbeni gyermekfelügyelet kiscsoportos ellátási forma, melynél minden gyermek kiemelt figyelmet, szerető gondoskodást kap. Így könnyebb a beilleszkedés, rövidebb a beszoktatási idő, kevesebb a betegség, s teljesíthetők az egyéni igények. Minden kisgyerek ezt érdemelné!

Az időszakos vagy egész napos ellátás mellett többféle programot kínálunk, pl. Baba-mama Klub kisbabásoknak, Zenebölcsi 1-3 éveseknek, Játékos mozgásfejlesztés ovisoknak, Botanicon Kert Klub táborok természetbúvároknak. Évente több Nyílt napot tartunk, amikor gyermekével együtt ellátogathat hozzánk és részt vehet programunkon. Részletek az Aktuális menüpontban.

Várjuk jelentkezését!   info@hilltoptanoda.hu   06-30-895-5395

Kövessen minket Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/hilltoptanoda/